Mardin Olgun Bayanlar

Mardin Olgun Bayanlar
Şikayet Et
Açıklaması

İyi günler diliyorum herkese. Umarım herkes iyidir. Beni soracak olursanız heyecan var arkadaşlar. Çünkü ilk defa Mardin olgun bayanlar arasında olarak buradan arkadaşlık ilanı açıyorum. Tabi kendimi biraz daha tanıtmam lazım sanırım. İfade yeteneğim güçlüdür. Çalışan bir kadınım arkadaşlar. Yaşım 36. Adım da Şerife. Mardin’deyim doğrudur. Arkadaş arıyorum ben haliyle buradan bir ilan açayım dedim.

Mardin güzel bayan arkadaş arıyorum diyenlerin burada olduğunu düşünüyorum. Çünkü diğer ilanlara bakıyorum da herkes bir şeyler yazmış. Ben de yorum istiyorum ben de mesaj bekliyorum yani. Cep telefonumu direkt istemenize gerek yok ben zaten vereceğim mesaj atanlar. Bunun dışında aklıma gelen pek de bir şey yok sadece kendimle ilgili biraz daha bilgi vereyim duruma göre yazarsınız o halde.

Mardin Olgun Bayanlar İlanları

Olgunluk size göre nedir önce bunu söylemenizi rica ederim. Yani yaşı büyük olsa mı daha iyi arkadaş olur çok şey yaşamış olsa mı? Canlarım ben titiz bir kadınım. Dürüstlük çok önemlidir. Bu yüzden kendinizi bana karşı net ifade etmeniz gerekiyor. Aksi durumda ben muhatap olamam ki. Bir erkekte dürüstlük ilk sırada benim için. İkinci durumdan da bahsedeyim mi?

Dürüstlük ile beraber kadınlara saygısı olmalı bir erkeğin. Arkadaşlar bu hepsinden önemli sanırım. Yani saygı ve sevgi besleyen erkekler gerçekten güzel anılar biriktirebilir diye düşünüyorum. Mardin olgun bayanlar nerede okursanız okuyun benim gibi düşünür ve bu şekilde ifade eder kendini. Artık gerisi size kalmış.

Sevmek nedir peki? Arkadaşlar yaşam boyu sevmek olması gereken. Gündelik ya da haftalık aşklar yaşanıyor şimdi hepsi yalan bunların. Ben gerçek aşkı arıyorum anladığınız üzere. Tabi ki öyle kısa vadeli de düşünmüyorum bir aşk uzun yıllar sürebilmelidir. Gerisi gelir zaten.

Mesaj Gönderin


Size Yakın İlanlar

4 yorum

  1. Hanımefendi benden saygılar ilkin şunu söyleyeyim deneyim ve tecrübe hayatın her alanında mükemmel bir ışıktır ben olgun bir yaştayım sizin gibi olgun bir hanımla arkadaş olmak istiyorum saygılarımla kısadan gittim tanışırsak sorularınıza daha teferruatlı cevaplar vereceğim saygılarımla

  2. Merhaba şerife hanım nasılsınız sizi tanımak isterim sizden cevap beklerim umarım dönüş yaparsınız eğer tanışırsak pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz